Creatief kleuren - Sierlijke Patronen - WPG uitgevers Belgie

Met veel dank aan WPG Belgie mocht ik deze Creatief kleuren voor volwassenen Sierlijke Patronen reviewen. Kleuren is een heerlijk, rustgevende bezigheid, waarvan je helemaal ontspannen wordt. Meer dan 100 kleurplaten, voor jong en oud. Uren kleurplezier gegarandeerd. 

Na het uitkiezen van mijn tekeningen ben ik aan de slag gegaan. Ik voelde even aan het papier, om te ontdekken met welk kleur gerief ik aan de slag zou gaan. Het papier voelt echt wel glad aan en van dikte was ik ook wel tevreden, ik wist dat ik met vele materialen aan de slag zou kunnen gaan!

Flashy mandala : Deze prachtige mandala is ingekleurd met gel pennen. Bij deze mandala had ik echt het gevoel van dit gaat hier echt wel vlug, en dit komt vooral door het papier, de gel pennen glijden wel is waar over het papier. Waar ik ook blij om was is dat de inkt vlug opdroogt op het papier, en waar ik tevreden over ben is dat de kleurintensiteit niet veranderd wanneer het opdroogt! 


 -----------------------------------------------------------------
Sierlijk herfts :  Bij deze tekening heb ik er mijn Brynzeel Holland kleurpotloden bij genomen. De herfst is in het land dus heb ik deze boom blaadjes ook zo ingekleurd. De potloden kleuren iets minder goed op het papier en daarvoor met de reden dat het papier een glad soort is, maar dit wilt niet zeggen dat het niet mooi kleurt, de kleuren komen zeer mooi uit. Het licht dan ook aan het soort potlood en het pigment. Ik heb de boom blaadjes lichtjes gekleurd en de nerven dan iets meer druk op geoefend, het uiteindelijke resultaat vind ik mooi geworden!


 -----------------------------------------------------------------
Flower ARTIST: Het was eens tijd om mijn stiften te testen in dit leuk boekje. Ik was onder de indruk, want men ARTIST stiften gaven niet door het papier! De kleuren vloeien echt mooi op het papier, en deze tekening was in een uurtje klaar. De kleurintensiteit komen zo mooi over en ik vond het zeer leuk om in te kleuren. Nadat ik de eerste foto genomen had, had ik nog eens besloten om mijn pastel krijtjes uit te halen, de achtergrond een beetje op te vullen, op de 2de foto zie je het niet zo goed maar het komt wel mooi uit!


 -----------------------------------------------------------------
Sierlijk beestjes: Bij deze tekening heb ik niet teveel kleurtjes moeten gebruiken. Hiervoor heb ik mijn Da Vinci kleurpotloden gebruikt. Hiervoor heb ik gewoon druk uitgeoefend op men potlood, zachtjes kleuren en de donkere stukken iets meer druk op men poloden gestoken, zodat het een mooi effect heeft tussen licht en donker kleuren. De potloden kleuren echt zalig in deze boeken, het papier en de potloden vormen één geheel!  -----------------------------------------------------------------
Chameleon waves: Chameleon color tones zijn markers op basis van alcohol, deze stiften geven dus door in het kleur boek, ofwel neem je een kopie van je tekening uit het boek, en anders is het  een keuze dat je maakt. De meeste onder ons gaan dit bijna nooit doen, dit weet ik, maar er zijn nu eenmaal mensen die wel graag met stift kleuren, dus opgepast, plaatst er nog een blaadje tussen als je gaat kleuren, anders heb je kans dat er meerdere blaadjes door gedrenkt zullen worden! De stiften en het papier passen zeer goed samen, de inkt drenkt zich mooi op het papier en je heb er bijna of niets van strepen door, toch wel een aanrader hoor! 

-----------------------------------------------------------------


 Copyright ©Kleurvitality
  Copyright © WPG Uitgeverij België 

Voor meer info en/of het kopen van dit boekje8.99 euro