Voorproefje van De magie van de jungle - Kosmos Uitgevers

Wat vind ik het leuk wanneer er mij gevraagd word een pracht van tekening in te kleuren als voor proefje! Deze komt uit De magie van de jungle. vind de groep KosmosCreatief leuk om alle nieuwtjes te ontdekken! 

De magie van de jungle van kleurkoningin Johanna Basford staat vol prachtige kleurplaten van tropische bossen, wilde dieren en exotische vogels. De flora en fauna van de jungle bleken een onuitputtelijke bron van inspiratie voor Johanna Basford. Tijdens het kleuren zijn er in dit kleur- en zoekboek vele verborgen schatten te vinden, de zogenaamde verboden vruchten die de jungle rijk is. In totaal 96 pagina’s kleurplezier MET uitvouwbare poster! Heerlijk kleuren voor volwassenen op het beste kleurpapier.

De eerste tekening heb ik afgedrukt op CANSON 200gram , Mix media ( geschikt voor alle materialen ) Hier heb ik de aquarel potloden gebruikt van het merk Derwent, staedtler, en EberhardFaber. Als hulpmiddel heb ik de TomBow ATB N00 gebruikt.http://www.kosmosuitgevers.nl/boek/de-magie-van-de-jungle/

http://www.kosmosuitgevers.nl/boek/de-magie-van-de-jungle/

http://www.kosmosuitgevers.nl/boek/de-magie-van-de-jungle/


-----------------------------------------------------

De tweede  tekening heb ik afgedrukt op CANSON 224gram , fijne korrel ( geschikt voor alle potloden ) Hier heb ik de Raffine color van Marco gebruikt. Als hulpmiddel heb een doezelaar en terpentine van de ACTION gebruikt.


 -----------------------------------------------------De magie van de jungle wordt verwacht op  9 - 08 - 2016  

http://www.kosmosuitgevers.nl/boek/de-magie-van-de-jungle/

BOEKGEGEVENS

ISBN: 9789043918930
Pagina's: 96
Verwacht:09-08-2016
Taal: Nederlands
Uitgever: VBK Media