Het vijfde enige echte Mandala kleurboek : BBNC uitgeverij


Ik mag voor BBNC deze prachtige 5de deel reviewen, waarvoor dank. Ik heb pas één tekening kunnen afwerken maar er is wel veel tijd ingekropen, de andere tekeningen volgen nog.
Mandala's zijn het favoriete onderwerp voor volwassenen om in te kleuren. De prachtige beelden hebben een haast motief effect en zorgen ervoor dat je dagelijkse beslommeringen even achter je kunt laten en je creativiteit de vrije loop kunt laten.

Het vijfde enige echte mandala kleurboek bevat 70 nieuwe en unieke mandala's op 200 gram papier, wat het boek geschikt maakt voor verscheidenheid aan kleurmaterialen.


Watercolor Mandala : Bij deze mandala heb ik mijn 3 verschillende merken boven gehaald Derwent, Staedtler en Caran D'ache. Ik moet zeggen ik had geen problemen bij het kleuren en het aquarelleren op de tekening, maar dat is dan ook omdat het een goed soort van kwaliteit van papier is. Als ik buiten de lijntjes zat gomt het goed uit, dat is ook wel belangrijk, en nog het voornaamst als je met water werkt of met de Tombow N00 het drukt niet door! Voor de liefhebbers , schaf ze zeker aan ik vind ze de moeite om te kopen!

bekijk men filmpje ...

-----------------------------------------------------------------

Artiste stift mandala : Wat vond ik het leuk om nog eens te werken met deze stiften! Gewoon ermee kleuren doe ik niet zo graag , maar ermee werken met men plexie glas is het veel leuker! Wat heb ik eerst gedaan: Zoals je kan zien in men filmpje heb ik men sjabloon gebruikt om cirkels  te tekenen in de bladeren, ik vond ze nogal leeg! Daarna ben ik begonnen met kleuren ... Het papier laat het perfect toe om met deze stiften te kleuren, ook als je verdund met water, neen het papier krimpt niet en het gaat er niet door, let wel op men in lagen werken, dan zou het er wel durven door drukken!

Deze materialen heb ik gebruikt


-----------------------------------------------------------------

Balpen Mandala : Deze mandala ben ik beginnen " kleuren " op een hele zonnige dag, het was een dagje op het terras. Ik heb redelijk veel balpen kleuren liggen, dus was het eens ideaal om deze te gebruiken. Met een balpen ga je niet echt beginnen kleuren! Wat heb ik gedaan : Streepjes, bogen, puntjes, cirkelen ... van alles door elkaar, ik vond het eens leuk om te doen, en het papier laat het ook perfect toe! Er zit meer werk in dan dat je zou denken, maar het is erg leuk om eens te doen! -----------------------------------------------------------------

Zonnig mandala : Wat je allemaal niet kan doen op een zeer zonnige dag! Juist op terras een mandala inkleuren. De kleuren waren ook niet moeilijk te kiezen. Bij deze mandala heb ik gekozen om te kleuren met de Staedtler noris club potloden, gewoon met overgangen, zonder blenden of doezelen. Het is een zeer leuk boek om te werken in lagen, het papier kan het perfect aan, sommige lagen zijn 6 a 8 lagen over elkaar! Dit boek laat het perfect toe om in meerdere lagen te gaan werken, je moet gewoon veel geduld hebben!


-----------------------------------------------------------------

Blue-pink Mandala : Voor deze mandala heb ik mijn Staedtler water potloden uit de kast gehaald, wat doe ik dit toch graag! Het boek kan het perfect aan om met water te werken, zelfs op 2 lagen. Je kan ook men filmpje bekijken, deze mandala was heerlijk om in te kleuren.-----------------------------------------------------------------

Another Mandala : Aan deze mandala ben ik nog volop bezig! :D


-----------------------------------------------------------------

Dit Mandala Kleurboek is te koop voor 12.50€ via BBNC Uitgevers

Copyright © BBNC

Copyright © Kleurvitality


ISBN: 9789045319384
FORMAAT: 302x301x11 mm
GEWICHT: 674 gram
UITVOERING: Paperback