Keltische mandala's PANTA RHEI uitgeverij

Ik mocht van PANTA RHEI uitgeverij deze mooie Keltische Mandala's kleurboek voor ontspanning en meditatie reviewen. Waarvoor Dank. 

De website van Panta Rhei
is een onafhankelijke uitgeverij die gespecialiseerd is in boeken over onderwijs, levensbeschouwing en gezondheid. Deze site bevat ons volledige fonds met ruim 180 leverbare titels.


Ook in deze kleurboek leer je er een stukje over " mini kleuren leer" . Deze kleurboek bevat uitsluitend mandala's ontleend aan de oude Keltische cultuur. Laat u betoveren door de vorm en rijkdom van deze schitterende   symbolen. De kracht van de in elkaar gevlochten slangen
en knopen is een van de weinige bekende geheimen van dit uitgestorven volk. Door het inkleuren van deze mandala's komt u in de sfeer van de mysiek van de oude Kelten.

Color sunshine: Wat een leuke tekening, en het papier is glad van structuur, echt wel aangenaam om op te kleuren. Voor deze tekening heb ik er mijn Bic Tropicolors2 potloden uit gekozen, zie aan de tekening hoe levendig deze kleuren uitkomen, ze vloeien over het papier. En je tekening wordt zo vlug opgevuld, heel aangenaam dus. Ook hiervoor heb ik als achtergrond mijn pastel krijtjes gebruikt, zo zie je dat de tekening mooi volledig ingekleurd is! -----------------------------------------------------------------

Metalic vogels: Voor deze tekening heb ik er mijn metalic  Brynzeel kleurpotloden bijgenomen, bij deze tekening heb ik problemen gehad met het inkleuren, ik weet zelf niet  door wat het kwam, het papier/de potloden, of misschien met dat ik niet zo graag met metalic kleur, ik kan het moeilijk plaatsen. maar uiteindelijk was het wel gelukt om in te kleuren!


-----------------------------------------------------------------

Simpel mandala: In deze mandala zie ik mezelf die soms een wier war aan gedachten kent, zo heb ik met dit gedacht ook gekleurd, hier voor heb ik mijn Fantasia kleurpotloden gebruikt. Het lijkt misschien ook wel dat het allemaal door elkaar een wier war is maar uiteindelijk is deze tekening heel simpel, en dit mag ook wel eens, het papier neemt de kleurpotloden perfect op en kleuren heel zacht, simpel en relaxed gevoel hielt ik erbij over!
-----------------------------------------------------------------

Triangle mandala: Ook hier is er nog even een simpel mooi mandala, hiervoor heb ik mijn stabilo stiften uitgehaald. Het drukt door het papier door, maar de tekeningen zijn enkel gedrukt, dus kan dit geen kwaad. Stabilo stiften vloeien echt over het papier, het pakt het perfect op en de kleurenintensiteit komt heel mooi uit! Ik hou echt wel eens van het simpele in het leven.

-----------------------------------------------------------------

To the point mandala:  Ik heb men penseel stiften van de Action hier voor gebruikt. Wat zijn ze heel leuk om te gebruiken in dit soort tekeningen, het danst bijna over het papier, en het papier ' slorpt ' het kleur op dus gaat het er wel door ) . Met de penseel stiften heb je echt wel je tekening vlug afgewerkt en ze zijn erg fleurig! Ik had beslist om ook met stipjes in de tekening te werken, dit kost meer tijd dan het kleuren zelf, maar zeg nu zelf, het geeft een meerwaarde aan de tekening. Ik vind deze kleurboek een hele leuke en fijn om in te kleuren!
-----------------------------------------------------------------Copyright ©Kleurvitality

Copyright ©PANTA RHEI uitgeverijVoor meer info en/of het kopen van dit boekje ( 12.50 euro )
zie de website van PANTA RHEI uitgeverij

http://www.uitgeverij-pantarhei.nl