Stiften & kleurpotloden - ReviewHier komt alles met wat ik kleur of test.

Stiften
STABILO point88
 

Met deze stiftjes kleur ik heel graag, ze maken echt geen strepen, ok je moet geduld hebben, maar het lukt echt wel, ik heb al verschillende mandala kleurtekeningen ingekleurd met deze, en ik hou er erg van om ze te gebruiken, mooie kleuren, en zeker niet hard van punt. de punt is o,4 dus niet dik, wanneer je echt fijn moet kleuren zijn deze ideaal, zoals in de enige echt mandala kleurboeken, en het voornaamste is ze geven niet door je papier. Bij mij kleurtekeningen op de berichten pagina zie je verschillende tekeningen gekleurd met deze stiftjes.


Stabilo Stiftjes kopen ? klik op deze foto!

Wil je deze stiftjes kopen, dit kan klik hier


------------------------------


                         Chameleon color Tones.

Deze stiften zijn op alcoholbasis gemaakt, en zijn heel zacht om mee te kleuren. ( opletten niet te hard duwen! ) Ik hou er van om met deze stiften te kleuren, in het begin moest ik even zoeken, maar eens je het weet zijn ze fantastisch in gebruik. Deze stiften zijn erg makkelijk in overgang te gaan, van licht naar donker, je hebt er een zachte punt in en een harde punt. deze zijn beide geschikt om te verbleken, en en overgang te creëren.ik heb drie verschillende soorten papier gebruikt, een gewoon wit blad 80gram dat de meeste mensen gebruiken, voor in de printer , dan heb ik ook nog één van 180gram, deze wordt meestal gebruikt als tekenblok, dan heb ik ook nog een glanzende soort gebruikt. Ten slotte heb ik ook een kleurboek genomen, maar dat raad ik niet aan als ze dubbelzijdig geprint zijn. Het beste resultaat bekom ik op zwaarder papier en blinkend papier. Als extra kan je ze hervullen en er zitten 2 extra pens bij om te vervangen. Er bestaat ook een Blender en een Detail Pen, ik raad aan deze in huis te nemen.
Ik koop mijn kleuren apart, zo heb ik de keuze met welke kleuren ik wil werken.


Deze Chameleon stiften zijn verkrijgbaar: Kreamax hobby oostende

------------------------------


Conté Kleurstiften


De Conté kleurstiften zijn stiften die iets harder zijn om te kleuren, misschien moeten die eerst een paar keer gebruikt worden voordat ze zachter worden. Maar ik vind wel dat ze heel mooi zijn van kleur. ik heb er een klein tekening bij genomen om ze te testen, ik heb alle kleuren gebruikt behalve zwart en grijs. Zoals je kan zien op de tekening zijn ze redelijk fel van kleur, ik vind dan dat deze stiften ideaal zouden zijn om bloemen in te kleuren. Ik heb in bollekes ( rondjes ) gekleurd, met de blekere kleuren zal je het niet merken, maar met de donkere kleuren ga je toch je overgangen zien.

De Conté Stiften zijn verkrijgbaar in Standaard Boekenhandel

------------------------------


 Dobel ColorDeze Stiften heb ik al heel lang, ik heb ze dan maar allemaal getest en der waren maar een stuk of 10 die leeg waren, Yes ik kan kleuren, dat heb ik dan ook gedaan, ze zijn wel iets harder om te kleuren, niet echt mijn favoriet. Ik had er mij boek bij genomen en beginnen kleuren, ik deed zoals altijd ; fanatiek kleuren, dus doorgaan, op een hevig moment draai ik mijn pagina om, ik zag het al, de stiften waren er door gegaan, ok lesje geleerd, kan gebeuren, nu kijk ik altijd eerst even of het doorgaat, want als je dubbelzijdig tekeningen hebt, wil je geen één verloren laten gaan, tenzij je keuzes maakt.


------------------------------

Gel Stiftjes


Deze gel stiftjes heb ik mee gebracht van de action, ik moet zeggen deze kan men gebruiken voor fijne mandala, maar niet voor grotere tekeningen. Ik heb problemen gehad met de inkt die er in zit, het beste is ook wannneer men toch wilt kleuren met deze stiftjes dat je ze een dagje onderste boven in een potje steekt.

 


De Gel stiften zijn verkrijgbaar in de ACTION en WIBRA


------------------------------ 

Penseelpennen
 
Wanneer ik de winkel was, keek ik enthousiast naar deze penselen. Ik dacht deze moeten mee.. deze wil ik absolute testen, ik ga niet twijfelen als ze maar 89cent kosten. Ik heb even zitten denken, fluor is niet wat ik dagelijks zou gebruiken, ik heb dan maar beslist om 3 soorten papier te gebruiken. Wanneer ik de verpakking open deed was er één penseel die er nog wit uitzag. Dit wilt zeggen dat er nog geen inkt in zat, draai even je penseel ondersteboven en de inkt zal direct zakken, en je kan eraan beginnen, je hoeft echt niet hard te drukken. deze bestaan nog in Neon en pasel.
Deze Penseelpennen heb ik gekocht in de ACTION

  ------------------------------

Ikea Stiften
Ikea stiften, ik verlangde daar echt niet veel van, maar ik moet zeggen het is het waard om eens aan te schaffen, ze kleuren echt fantastisch op glad papier, ik had er een kaartje bij genomen van de Action color cards, en ze kleuren zo glad, er moet echt geen moeite voor gedaan worden, je hebt er een fijn puntje aan om de kleinere oppervlaktes op te vullen, maar ook de dikker kant als je de stift schuin houd voor de grotere oppervlaktes.  ------------------------------
--------------------------


KleurPotloden

DA Vinci kleurpotloden.

De DA Vinci kleurpotloden ( 18stuks in een doos ) zijn heel zacht om te kleuren, op hard papier, zeer zeker aan te raden om te gebruiken in een kleurboek, het zijn heel goed geolied kleurpotloden, dat wil zeggen, goed direct zichtbaar kleur en het blinkt. Ze zitten ok heel goed in de vingers en makkelijk te slijpen.
Fish- fishy is ingekleurd met Da Vinci kleurpotloden op gewoon printpapier 80gram. Deze is niet zo goed geslaagd met dat het gewoon papier was, moeilijk om in te kleuren en een mooi effect te kunnen verkrijgen . Maar de kleurpotloden zijn wel heel zacht om te kleuren.

Deze kleurpotloden heb ik gekocht in de ACTION

 ------------------------------ Color'peps  kleurpotloden


Color'peps Wat zijn deze pracht van kleurpotloden! Ik kleur er enorm graag mee. Deze potloden zijn heel zacht om mee te kleuren, ze zijn ook fel en kleurrijk, daar hou ik van om bloemen mee in te kleuren, het is dan ook een leuk geolied potlood en ze kleurt geweldig goed op alle soorten papier. Deze kleurpotloden slijpen goed, en ze zijn absolute niet duur , ze leveren kwaliteit voor hun geld.Color'peps

Wil je deze potloden kopen, klik dan hier

 ------------------------------


 Staedtler ( People of the world ) kleurpotloden

 Kleurpotloden


Staedtler is een kleurpotlood dat het waard is om te kopen, zeker voor beginners, ze zullen hun niet beklagen dat ze deze Briljante kleuren hebben gekocht, ze nemen kleuren heel goed op zowel op glad  als op dikker papier. Ik heb ze ook zitten slijpen met een goedkope en duurdere slijper, het gaat bij beide even goed. De witte rand is een beschermlaag dit versterkt de breukvastheid ( A.B.S ).  Staedtler garandeerd dat de potloden gemaakt zijn uit Verantwoord beheerde wouden.
Staedtler

Wil je Staedtler potloden kopen, klik dan Hier
Ook verkrijgbaar bij Kreamax
 
------------------------------

Bruynzeel Super Sixties
Kever Blik


Ik vond het heel leuk kleuren met deze Bruynzeel potloden, ik heb ze kunnen kopen aan een prijsje dat ik niet kon laten schieten, en gelukkig, want ze zijn heel prettig. Deze potloden passen echt wel in ieder kleurboek dat je kan denken. Ik heb er al een paar tekeningen mee gekleurd en telkens was het een mooi resultaat. Zeker de Metallic zijn wel gaaf zie de mandala tekening hier onder.
Bruynzeel Super Sixties Kever Blik met 60 kleur- en tekenproducten. 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (zwart hout), 2 grafietpotloden, 1 gum en 1 puntenslijper.

Bruynzeel Potloden

bruynzeel potloden

Bruynzeel potloden

bruynzeel potloden

Wil Bruynzeel potloden kopen, klik dan Hier

 

------------------------------