Het enige echte notitiekleurboek - BBNC Uitgeverij

Ik wil BBNC even bedanken dat ik een review mocht doen over dit leuk klein notitiekleurboekje. Dit boekje is het beste van twee werelden: een kleurboek en een notitieboek in één! Pen je boodschappenlijstje neer en geef het meteen een kleurrijk randje. Krijg je plotseling bij het kleuren een mooie zin, een gedichtje of een tekst? Geen nood. Je hoeft niet op zoek naar pen en papier! Noteer alles meteen in dit leuk, vrolijke notitiekleurboekje.

Het notitiekleurboek is uitgevoerd in de bekende luxe kleurboekenpapier, dus is het geschikt voor veel materialen. Just have fun!Hier komen zeker nog foto's bij, want ik ga nog in dit boekje kleuren en schrijven!

Flower power : Voor deze tekening heb ik mijn BIC Tropicolors2 er bij genomen. Deze kleurpotloden kleuren heel zacht op dit papier, en gummen ook mooi uit. De kleuren komen mooi uit en het papier neemt het pigment mooi op. Ik heb het boekje meegenomen in mijn tas om er middags tijdens de pauze er te kunnen inkleuren. Geef toe het is echt wel een ideaal formaat om overal mee te nemen, komt er iets in je op kan je het er direct in schrijven. 

-----------------------------------------------------------------

Gel pen flower :  Wat was dit heel leuk om te doen! Met gel pennen is het altijd leuk om mee te kleuren, want ze vloeien echt over het papier, en het papier in dit boekje komt goed overeen met de pennen. Ze drukken niet door en men tekening was in een uurtje half mooi ingekleurd, ik had hier men tijd genomen. Let wel, kleur je met gel pennen, dan moet je het tijd geven om een beetje te laten drogen. 
-----------------------------------------------------------------
 Copyright © BBNC

Copyright © Kleurvitality

Dit leuk notitie boekje is te koop voor 6.95 euro bij BBNC
neem een kijkje voor alle nieuwe heden op de website van BBNC