Het zesde enige echte mandala kleurboek : BBNC Uitgeverij

http://www.bbnc.nl/het-zesde-enige-echte-mandalakleurboek?search=Het%20zesde%20enige%20echte%20mandala

Ik mocht voor BBNC deze prachtige 6de deel reviewen, waarvoor dank.

Mandala's zijn het favoriete onderwerp voor volwassenen om in te kleuren. De prachtige beelden hebben een haast motief effect en zorgen ervoor dat je dagelijkse beslommeringen even achter je kunt laten en je creativiteit de vrije loop kunt laten.

Het zesde enige echte mandala kleurboek bevat 70 nieuwe en unieke mandala's op 200 gram papier, wat het boek geschikt maakt voor verscheidenheid aan kleur materialen.


-----------------------------------------------------------------
 
Black and grey mandala : Wat hou ik er toch van om met mijn teken potloden en doezelaar te werken. Zoals je kan zien heb ik niet van kleur gebruikt, gewoon de HB , B , B2, B6, H,  H3 en een doezelaar, meer had ik niet nodig om deze prachtige mandala tot zen recht te brengen. Het papier laat het perfect toe om met teken potloden te doezelen. Let op als je met teken potloden werkt kan het zijn dat de potlood aan je hand palm hangt en zo je tekening " uitwrijft " De mandala boeken hebben een glad soort papier structuur, dus het vormt echt geen probleem om erin te doezelen! -----------------------------------------------------------------

Flower mandala : Deze mandala heb ik ingekleurd met mijn Caran D'ache waterpotloden Wat vind ik deze zalig kleuren in dit boek. De mandala boeken laten het echt wel toe om met water potloden in te werken, het papier neem het zeer goed op, en dit zonder te kronkelen! Als ik werk met deze potloden om mandala's op te vullen, gaat dit altijd vlug, want je kleurt kleine stukken en dan hup met water erover, gaaf is dit! -----------------------------------------------------------------

Artiste Mandala : Deze mandala heb ik ingekleurd met stift! Neen dat ben ik inderdaad niet gewoon om te doen, zoals jullie weten kleur ik niet graag met stift, maar nu ik ze toch heb, kan ik ze zowel opgebruiken! Deze stiften geven niet door het papier. Het papier is sterk genoeg om deze stiften toe te laten en kan zelfs 2 lagen aan! 
  -----------------------------------------------------------------

Aquarel Mandala : Hier heb ik eens mijn aquarel verf uit de kast gehaald, het was de eerste keer dat ik ermee ging werken, wel aanpassen, maar het is mij gelukt! Ik garandeer dat deze verf niet doorgeeft. Dus als je het blad keert zul je niet merken. Let gewoon op : gebruikt niet teveel water! Dit is echt wel aangenaam werken, op dit papier droog het niet te vlug op, en kan je leuk in laagjes werken, deze set is een leuke aanvulling met mijn water kleurpotloden!


 -----------------------------------------------------------------

Gefilmde mandala : Deze mandala heb ik ingekleurd met de Marco Raffine kleurpotloden. Ze vloeien echt wel over het papier als je ermee kleurt, het papier is 200 gram, dus in laagjes werken vormt geen enkel probleem. Ook het uitgommen van de potloden vormt geen probleem, het papier zal geen schade oplopen, dit is enorm belangrijk. Met potloden kleuren is een echte aanrader in deze boeken, je kan er zoveel mee bereiken! Ik heb een mandala gefilmd, je kan gerust eens een kijkje nemen.
-----------------------------------------------------------------

Dit Mandala Kleurboek is te koop voor 12.50€ via BBNC Uitgevers

Copyright © BBNC

Copyright © Kleurvitality