Het enige echte mandala kleurboek
Allereerste mandala : Deze is mijn 1ste mandala en heb ze ingekleurd met de potloden van Bruynzeel ( schildpad doos ) Hier had ik een hele waaier aan kleuren gebruikt, ik vind deze potloden niet zo aangenaam kleuren in deze boeken, maar dat is waarschijnlijk omdat ik liever met een goed geolied potlood .

-----------------------------------------------------------------

Color'Peps mandala : Deze potloden Color 'peps kleuren fantastische, Ze kleuren heel zacht in deze mandala boeken, het papier laat het toe om te potloden te laten vloeien, en ze kleuren dan ook heel zacht! Ik heb een mandala ingekleurd met 3 kleuren en de andere met alle kleuren in het pakketje.


-----------------------------------------------------------------

Stifty mandala : Deze leukerd is ingekleurd met oude stiften, van in men jeugd jaren. Ik vond het nogal raar dat deze stiften nog werken, maar leuk dat ik er nog mee kon kleuren. Ze drukken wel door het papier, erg jammer, maar dat is niet anders met goedkopere stiften.


-----------------------------------------------------------------

Stabilo mandala's : Hier bij deze mandala's heb ik de stabilo 68 en stabilo 88 gebruikt. Ik vind deze stiften en fineliners echt wel top om in deze mandala kleur boeken te kleuren.


 -----------------------------------------------------------------

Fineliner mandala : De fineliners van Stabilo zijn zo leuk om mee te werken, zo kan ik het fijnere werk hanteren om de mandala's te kunnen inkleuren. Het is monniken werk om te werken met deze fineliners, en ze gaan niet door het papier, want het vloeit over dit gladde stuk papier! Eens je tekening af is , was het allemaal waard!  -----------------------------------------------------------------

Water color mandala : Dit is één van mijn mooiste mandala's dat ik al afgewerkt heb, zie de kleuren, zo mooi kleurrijk maar toch zacht. Ik heb hier een filmpje over gemaakt. Werken met water potloden is heel leuk en ze drukken zeker niet door, ook al werk je met water!-----------------------------------------------------------------

Het enige echte mandala kleur boek kan je kopen voor 8,95 euro