De verborgen Oceaan - VBK Belgie Uitgeverij

Voor VBK Belgie Mocht ik deze mooie kleurboek - De verborgen Oceaan Reviewen. Waarvoor dank! Ik ben er zeer enthousiast over, en wat heb ik er graag ingekleurd! En ik zal er nog verder in kleuren. Het papier is van uitstekend kwaliteit, gelijk welk materiaal ik gebruikte, het ging zeer vlotjes. Wat ik ook fijn vind aan dit boekje is de harde kaft, het ondersteund het boekje perfect en kan zo niet makkelijk plooien!  Zie hier wat  ik ingekleurd heb in dit prachtig exemplaar!


De verborgen oceaan is een kleurrijk avontuur onder de golven, vol met betoverde illustraties die je kunt inkleuren en versieren. Neem een kijkje onder water en ontmoet nieuwsgierige octopussen, exotische vissen en magische zeemeerminnen die er allemaal op wachten om tot leven te worden gewekt met kleuren!

Het begin : Dit stukje heb ik uitgekozen omdat ik eens met stift wilde werken in dit boekje, zoals vele gaat de stiften er gewoon door, niet heel erg maar je ziet het wel. ( Als je echt met stift wilt werken kan ik de Stabilo aanraden, deze geven niet door ) Met dat de verborgen oceaan dubbel zijdig bedrukt is gaat het niet om met deze stiften erin te kleuren. Ik heb hiervoor de 'Dobell'  stiften gebruikt, deze stiften heb ik al jaren in mij bezit, en tot mij vreugde werken ze nog steeds! Ze kleuren heel zacht op dit papier, en voor wie keuzes maakt en toch met stift wil kleuren raad ik het dan zeker wel aan, want het papier neemt de kleuren heel mooi op.----------------------------------------------------------------- 
Lovely zeepaardjes : Deze tekening is mijn lievelingstekening! Al zeg ik het zelf, het is mij aardig gelukt deze mooi af te werken. Voor deze tekening heb ik mijn nieuwe  kleurpotloden uit de kast gehaald. Lyra polycolor potloden , hiervoor heb ik mijn blender ( potlood ) gebruikt, want dit werkt perfect met dit soort kleurpotloden. Maar laten we het hebben over het papier, het is even wennen om met de kleurpotloden op dit soort papier te kleuren, want de verborgen oceaan heeft een glad soort papier, en het is niet altijd even evident om een kleurpotlood te kiezen dan zacht en goed kleurt. Maar ik moet zeggen eens ik ermee aan de slag was, ging het heel goed, zoals je ziet aan de tekening hebben de kleurtjes een mooie overgang, het blenden gaat heel goed want het papier is iets dikker, en blenden doe je in laagjes! 
 -----------------------------------------------------------------

Halloween Skull : Wat was dit leuk te doen omdat het juist de periode van Halloween was!  Dit moet je zeker eens doen : kleuren is zeker niet het gebruiken van één soort materiaal, experimenteer, en gebruik eens verschillende soorten , je zult zien dat dit leuke effecten geeft! Voor deze tekening heb ik een stabilo fineliner, staedtler kleurpotloden en gel pen. Ook hier heb ik men potlood blender gebruikt. Alle materialen gingen perfect samen op het papier, en zoals je ziet is het zeer mooi gelukt. -----------------------------------------------------------------

Zeemeerminnen : Bij deze tekening heb ik mijn gel pennen gebruikt. Ik ben er erg van versteld hoe leuk het eigenlijk kleuren is in deze boek met 'goedkope' gel pennen. Een gel pen is zacht om te kleuren, en het gaat nog redelijk vlug, het glijd over het papier, wat leuk is om door te kunnen werken. Het nadeel aan gel pennen is dat het niet vlug op droogt, het is te zeggen, de ene droogt vlugger dan de andere, ook moet je oppassen dat je je hand er niet doorhaalt! Want dan heb je zeker prijs en heb je vlekken in je tekening. Ik raad het zeker aan om met gel pennen te kleuren, ze geven niet door het papier en het effect is prachtig, zie tekening.
-----------------------------------------------------------------

Kleurige kwal : Bij deze tekening heb ik mijn color'peps gebruikt, vele kleurders kennen deze potloden, en we weten met zen allen dat color'peps op elk soort papier uitstekend werk, het zijn super geolied potloden, dit maakt dat de kleuren mooi en intens uitkomen in het boekje, ik raad het zeker aan om De verborgen oceaan in huis te halen, want je kan er met vele soorten materialen in werken!

-----------------------------------------------------------------

 Copyright © VBK


VBK : Facebook
meer info VBK : Website
VBK : Twitter

ISBN: 9789043918664
Pagina's: 96
Afmeting: 255 mm x 255 mm x 13 mm
Gepubliceerd:22-10-2015
Taal: Nederlands
Uitgever: VBK Media


Prijs : 10.99 euro 

* http://kleurvitality.blogspot.be

* https://www.facebook.com/KleurVitality


* https://twitter.com/kleurvitality


* https://www.pinterest.com/KleurVitality


* https://www.instagram.com/kleurvitality